Verkade gaat voor goud

Regisseur van live talkshow Verkade

Een oude suikerfabriek met professionele studio, strak script, inspirerende coach en tafelgasten: bij elkaar zijn ze de perfecte ingrediënten voor een live talkshow voor Verkade. Live vanuit Sugar City vond op 22 oktober deze talkshow plaats mét interactieve sessies.

Met inspiratie van Robin van Galen, oud waterpolocoach, ging het commerciële management team van Verkade in gesprek met elkaar en met de collega’s. Robin van Galen begeleidde het Nederlandse damesteam naar de olympische titel en weet als geen ander hoe je een team naar goud coacht. Aan de hand van zijn ervaringen introduceerde Robin elk van de drie thema’s met een inspirerend verhaal. Hoe gaat Verkade voor goud? Alle medewerkers van Verkade keken mee vanuit huis via Zoom en brachten vragen en hun mening naar de tafel met behulp van de digitale tool Mentimeter.

Na de drie onderwerpen gingen de kijkers uiteen in subsessies met een opdracht. De output van deze sessies wordt gebruikt om komende tijd verder mee aan de slag te gaan. PINO hielp Verkade om in korte tijd een show neer te zetten en adviseerde over het ontwerp van het programma. Op de dag zelf was PINO aanwezig in de studio in Sugar City en nam de regie op zich. Daarnaast zorgde PINO ervoor dat alle kijkers vooraf een lekker pakketje thuisgestuurd kregen met onder andere koekjes en chocolade. Natuurlijk van Verkade.

Ook een koekje bij uw online event?