In gesprek over crypto

Webinar voor Schouders Eronder

In de week van het geld organiseerde Schouders Eronder een webinar over de impact van online beleggen in cryptomunten op jongeren. In het webinar ‘Wat is de impact van online beleggen in cryptomunten op jongeren?’ deelden verschillende experts vanuit hun eigen vakgebied hun kennis en ervaring. Live vanuit de Prodentfabriek presenteerde host Sandy Nijhuis het programma voor onder meer schuldhulpverleners, jongerenwerkers en beleidsadviseurs.

De wereld van crypto vereist nogal wat technische kennis en is niet zo makkelijk te doorgronden. Dit bleek direct uit het verhaal en de inleiding van het webinar door Elroy Heisterkamp, eigenaar van Het Cryptohuis. Het werd ook duidelijk dat regulering en handhaving nog niet is geregeld. Er is nog een wereld te winnen voor professionals die werken met jongeren. Dit beeld werd bevestigd door de levendige chat met veel vragen voor de experts en reacties van jongeren in de studio. Met dit webinar heeft Schouders Eronder een eerste aanzet gedaan om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Wat kun je nu al doen en wat kun je op langere termijn verwachten?

PINO ondersteunde Schouders Eronder bij de organisatie en uitvoer van het webinar. In de voorbereiding verzorgde PINO een technisch draaiboek, vormgeving en de eventwebsite. Op de dag zelf was PINO aanwezig in de studio om de sprekers te begeleiden en de regie te verzorgen. Ben je benieuwd geworden naar het webinar? Bekijk deze dan hier terug.

Professioneel met elkaar in gesprek?