Vitens gaat met LEF het nieuwe jaar in

Hybride nieuwjaars bijeenkomst

Vitens gaf haar medewerkers bij de aftrap van 2023 iets te kiezen. De nieuwjaarsbijeenkomst was online bij te wonen, mee te kijken op een groot scherm in het hoofdkantoor in Zwolle óf live bij te wonen in de studio bij het voormalig pompstation Soestduinen.

In de historische stookkamer van het monumentale pand blikt presentatrice Pauline de Wilde met directielid Jelle Hannema en verschillende Vitens-collega’s terug op 2022. Wat ging goed? En wanneer toonden ze lef?

In een tweede studio, de naastgelegen Oudheidskamer, deelt Pauline de Wilde vervolgens haar visie op leven met lef. Oftewel: leven met Liefde, Energie en Focus. Hierna was het tijd voor de ‘Vitens Team van het Jaar verkiezing’. De drie genomineerde teams deden via video’s en een live pitch een laatste oproep voor stemmen. En het winnende team? Dat werd de werkgroep mbo traineeship techniek.

Vitens opent het nieuwe jaar met een goede dosis plezier en competitie. Quizmaster Freek presenteert samen met Olf van Vitens een pubquiz boordevol water. Leuk detail: Olf volgde eerder dit jaar een presentatiecursus bij Pauline de Wilde. Met Freek vormt hij een gelegenheidsduo voor deze pubquiz. Freeks tool Buzzpad zorgde voor een soepel spelverloop terwijl Olf als presentator de vragen stelde.

PINO heeft Vitens geholpen met de vormgeving van het programma, inhuur van leveranciers, het opstellen van een technisch draaiboek, regie, aankleding van de studio en registratie. De techniek van de livestream werd verzorgd door Fidato.

Heeft u een medewerkersevent op de planning staan?