Gezond & Zeker LIVE!

Gezond & Zeker LIVE! Live demonstraties vanuit de studio

Op 17 januari kwamen honderden zorg- en welzijnsprofessionals online samen voor Gezond & Zeker LIVE! In de studio van het NBC in Nieuwegein vonden live demonstraties plaats en kregen deelnemers een vol programma voorgeschoteld. Dagvoorzitter Rob Koops praatte het programma aan elkaar en werd bijgestaan door sidekick en improvisatieacteur Mascha Bakker. Mascha legde vragen uit de levendige chat voor aan de deskundigen in de studio en ondersteunde het algemene programma.  

In de live interactieve talkshow praatten deskundigen uit de zorg je bij over de laatste inzichten rondom fysieke belasting, agressie en werkbalans in zorg en welzijn. Aan het woord kwamen wetenschappers, experts en ervaringsdeskundigen. Zij gaven praktische tips waar zorgmedewerkers de volgende dag dan ook direct mee aan de slag konden gaan. Zo was er in de studio onder meer een praktijksetting gebouwd met een bed waar een live demonstratie over glijzeilen werd gegeven. Naast aandacht voor fysieke gezondheid werden de zorg- en welzijnsprofessionals ook getrakteerd op een interactieve lezing van Wouter de Jong over Mindgym: de sportschool voor je geest.

PINO ondersteunde RegioPlus bij de organisatie en uitvoer van Gezond & Zeker LIVE! In het voortraject ontwikkelden we in overleg het programma en integreerden de landingspagina in hun website. Ook verzorgden we hierbij de registratie, ticketing en deelnemerscommunicatie. Op de dag zelf zorgden we voor een strak draaiboek, de uitvoer en begeleiding van de leveranciers.

Wilt u een interactieve talkshow met live praktijksetting?