Justin Trudeau op bezoek

Twee highlevel bijeenkomsten voor het GCA

Met twee highlevel bijeenkomsten voor het Global Center on Adaptation was het een internationale week. Op 26 oktober organiseerde het GCA de Africa Adaptation Acceleration Day in Nairobi, Kenia. Twee dagen daarna ontvingen ze de Canadese premier Justin Trudeau in de floating office voor een bliksembezoek. PINO zorgde dat de logistieke en facilitaire organisatie tiptop in orde was, voerde op afstand de technische regie van de bijeenkomst in Kenia én was bij het bezoek van Trudeau verantwoordelijk voor een soepele uitvoering.

Vanuit de studio van The Productioneers in Haarlem werd de online-uitzending van het evenement in Kenia verzorgd. Global leaders als Ban Ki-moon (8ste secretaris-generaal van de VN), Dr. Adesina Akinwunmi (President of the African Development Bank Group) en Dr. Ngozi Okonjo-Iweala (Director-General of the World Trade Organization) belden tijdens dit evenement in via de onlineverbinding, die onder voorzitterschap van Patrick Verkooijen als CEO van het GCA werd georganiseerd. Ook president Kenyatta gaf acte de précense tijdens de uitzending. Vanuit Haarlem werden de lcd schermen in Kenia aangestuurd en werd de volledige regie live verzorgd.

Een paar dagen later bezocht de premier van Canada, Justin Trudeau het GCA floating Office in Rotterdam. Er werd besproken hoe klimaatinnovatie kan worden gebruikt om een groen en veerkrachtig herstel op te bouwen in de nasleep van de Covid-19 pandemie. Justin Trudeau sprak tijdens een rondetafelgesprek, dat werd geleid door GCA CEO Patrick Verkooijen, met bedrijfsleiders, jongerenvertegenwoordigers en andere klimaatinnovatoren uit heel Nederland.

Wilt u een online productie op topniveau?