Jij maakt het verschil!

GPO-event 2021

Meer dan 600 medewerkers van Rijkswaterstaat Grote Projecten en Onderhoud (GPO) kwamen op 7 oktober online bij elkaar in de NetworkApp. Tijdens een inspirerende ochtend vol prikkelende workshops en ervaringen gingen de medewerkers van GPO aan de slag met het thema vakmanschap. Want vakmanschap is niet iets wat je hebt, maar wat je doet. En hoe jij jouw vakmanschap inzet voor de maatschappelijke opgave, maakt het verschil!

Het online event werd live uitgezonden vanuit het LEF Future Center RWS te Westraven, Utrecht. In de speciaal voor dit event opgebouwde studio, leidde host Anouschka Laheij het gesprek met tafelgasten zoals Jean-Luc Beguin, hoofdingenieur-directeur GPO. Daarnaast was er ook voldoende ruimte voor gesprekken met medewerkers. Het plenaire programma werd ingeleid door een voor dit event geproduceerde video over GPO in coronatijd. Ook zijn de nieuwe medewerkers middels een film geïntroduceerd. Midden in het plenaire programma werd iedereen verrast door een muzikaal intermezzo van Janneke Jager. De Utrechtse zangeres sloeg de spijker op de kop met een speciaal voor GPO geschreven nummer.

Tijdens het workshopprogramma werden de GPO-medewerkers uitgedaagd om actief aan de slag te gaan met hun vakmanschap. Door nieuwe skills te leren en samen te werken, kreeg hun vakmanschap een boost. Hierna was er tijd om na te praten over de workshops in de studio. Als kers op de taart gaf coach der coaches Francesco Wessels een inspirerende keynote over vakmanschap: hoe zet jij jouw skills in voor het belang van het team?

PINO was vroeg betrokken in het organisatieproces en stelde met het projectteam het programma samen. Hierbij gaven we de workshops vorm en ontwierpen het plenaire programma inclusief videocontent. Daarnaast leidden we deelnemerscommunicatie- en registratie in goede banen en zorgden we voor een mooie uitzending van het GPO-event

Ook aan de slag met uw vakmanschap?