Over PINO

Concept - Communicatie - Organisatie

PINO creëert van jouw evenement een onvergetelijk moment. Onze aanpak is proactief, no-nonsense en met alle aandacht. We werken flexibel, altijd met een berg gastvrijheid en vinden voor elke uitdaging een oplossing. Schuiven wij bij jou aan tafel? Dan brengen we een schat aan kennis, 25 jaar ervaring in de eventbranche en een uitgebreid netwerk mee. PINO brengt het samen.

concept communicatie organisatie

PINO BRENGT HET SAMEN

PINO is een full service congres- en evenementenbureau in Utrecht. Met expertise in concept, communicatie en organisatie creëren wij impactvolle events en waardevolle ontmoetingen. Daarbij adviseren, coördineren en regisseren we fysieke, online en hybride bijeenkomsten. Dat doen we al 25 jaar – en altijd met een topteam dat gastvrij, flexibel en doortastend voor je werkt.  Het event is daarbij nooit een doel op zich, maar altijd een middel binnen jouw complete strategie. Samen met jou brengen we ‘het’ samen tot een onvergetelijk evenement.

Concept

Communicatie

WIJ PAKKEN HET AAN

Aanpakken is ons handelsmerk. Dat doen we proactief, no-nonsens en met alle aandacht. Met meer dan 25 jaar ervaring als evenementenbureau zijn we echte ‘vakidioten’. We weten precies wat de succesfactoren van een evenement zijn, luisteren goed naar wat jullie willen en stemmen de inhoud en vorm naadloos op elkaar af. Daarbij werken we flexibel en schalen we moeiteloos op- en af. Dat alles leidt tot een onvergetelijk evenement waaraan ook jij uitgeslapen en zorgeloos deelneemt.

ONTZORGEN MET KWALITEIT
en COMFORT

PERSOONLIJKE AANDACHT

BIJ ONS IS HET IN GOEDE HANDEN

PINO komt beloftes na, haalt deadlines, communiceert helder en vindt voor elke uitdaging een oplossing. Dit bekent dat je altijd op ons team van eventmanagers en communicatieadviseurs kunt bouwen. Schuiven wij bij jou aan tafel? Dan brengen we een schat aan kennis, jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk mee. We zijn ook vertrouwd met politieke belangen, strategische keuzes en complexe logistieke consequenties. Samen vertalen we jouw wensen naar een doordacht en verassend evenement.  Altijd met een berg enthousiasme en een groot gevoel voor gastvrijheid.

samen
echte impact
maken

PINO DOET HET DUURZAAM

PINO brengt het samen – en dat doen we altijd met oog voor mens, natuur en maatschappij. Met onze bedrijfsvoering zetten we in op een CO2-reductie naar nul. Uiterlijk in 2030, maar liever eerder. Maar de échte impact maken we met onze inkoopkracht. We inspireren, informeren en adviseren onze opdrachtgevers, leveranciers, collega’s en deelnemers over de duurzame(re) mogelijkheden van evenementen en bij het uitkiezen van leveranciers gaan we voor duurzaam en lokaal. Ons bereik is groot en onze ambitie is nog groter. Zo creëren we evenementen met zo min mogelijk impact en dragen we samen bij aan de transitie naar een duurzame eventbranche.

TOONAANGEVENDE KEURMERKEN

Gelukkig zijn we niet alleen zelf overtuigd van de kwaliteit van onze evenementen. Met trots zijn we een Erkend Congresbureau en lid van beroepsverenigingen Independent Dutch Event Association IDEA en CLC-Vecta. Daarmee voldoen we aan de hoogste standaarden in de evenementenbranche. Daarnaast zijn we partner van MVO Nederland en deelnemer aan de Plastic Promise Community. Ook zijn we gecertificeerd voor de CO2 prestatieladder trede 3. Wat dit betekent? Dat jij erop kunt vertrouwen dat we jouw evenement met bevlogenheid en succes neerzetten – en altijd met respect voor maatschappelijke waarden en duurzaamheid.

Lees hier hoe PINO aan de slag gaat met de CO2-prestatieladder en bekijk hier de samenvatting van ons verslag over 2022. 

PINO organiseert met effect

Organisatie

Enthousiast geworden? Bel of mail ons, of kom eens langs voor een kop koffie.