Over PINO

Concept - Communicatie - Organisatie

PINO werkt no-nonsense, transparant en met een groot gevoel voor gastvrijheid en communicatiekracht. We hebben een geoefend oog voor uw boodschap én de details. Als PINO bij u aan tafel schuift dan nemen wij onze 24 jaar ervaring en ons uitgebreide netwerk mee.

concept communicatie organisatie

Wat we doen

PINO is een fullservice congres- en evenementenbureau in Utrecht. Met expertise in concept, communicatie en organisatie creëren wij dynamische eventproducties met fysieke, online en hybride oplossingen voor uw eventvraagstuk. Eventconcepten die een creatieve vertaling zijn van uw strategie en aansluiten op uw doelstellingen en doelgroep. De projectmanagers van PINO adviseren, coördineren en regisseren uw bijeenkomst op communicatief, logistiek en facilitair gebied.

Concept

Communicatie

Onze aanpak

Uw bijeenkomst is nooit een doel op zich, maar altijd een middel om bij te dragen aan uw strategie. Veel factoren hebben invloed op het succes van een bijeenkomst. Met onze jarenlange ervaring in de congres- en evenementenbranche kan PINO u adviseren en begeleiden in het beheersen van deze succesfactoren. 

Flexibiliteit is key in deze tijd waarin fysieke evenementen, conferenties of roadshows weer op uw kalender staan ingepland, maar covid-19 nog steeds onder ons is. Deze flexibiliteit bouwen wij vanaf het begin van onze projectaanpak al voor u in. Wij kunnen moeiteloos op- en afschalen. Ook tijdens de projectorganisatie van uw bijeenkomst.

Daarmee bieden wij u ons vertrouwde comfort, kwaliteit en zekerheid. Dit ziet u terug in onze aanpak en ervaart u in onze ondersteuning bij uw fysieke, online of hybride bijeenkomst. 

ONTZORGEN MET KWALITEIT
en COMFORT

PERSOONLIJKE AANDACHT

PINO beschikt over een vast en professioneel team van eventmanagers en communicatieadviseurs. Samen werken wij aan uw eventvraagstuk en maken wij uw bijeenkomst tot een succes. Vanaf de allereerste ideeën tot en met de follow-up als opmaat naar uw vervolgbijeenkomst.

Wij werken samen met u aan een doordacht en verrassend plan. We vertellen u graag over onze werkwijze, adviseren u over de programmering, de aankleding en nemen de logistieke werkzaamheden uit handen. We zijn de regisseur van uw bijeenkomst: fysiek, online of hybride. Ontdek ons ontzorgende karakter en ons grote gevoel voor persoonlijke aandacht en gastvrijheid. 

Wilt u de mogelijkheden benutten van live, online of hybride bijeenkomsten? Laten we dan snel overleggen. Daar hoeven we de deur niet voor uit!

Alles
voor uw
Succes!

Wij bieden u zekerheid

PINO is uw garantie en houdt u in balans. Door net dat stapje extra te zetten en u regelmatig een stapje voor te zijn. Wij zijn vertrouwd met politieke belangen, strategische keuzes en complexe logistieke consequenties. Plotselinge veranderingen pakken wij proactief op. Want er is altijd een oplossing. PINO is een Erkend Internationaal Congres Organisatiebureau en lid van beroepsvereniging IDEA.

Als u met PINO aan tafel schuift, brengen we naast onze brede kennis en jarenlange ervaring ook ons uitgebreide netwerk mee. We werken altijd met vaste, betrouwbare partners die uitblinken in wat ze doen. Wij bieden u comfort en kwaliteit daar kunt u op rekenen! Neem een kijkje op onze pagina met case beschrijvingenUw succes is onze drive!

En verder...

Al langere tijd zijn we bij PINO bezig om een positieve impact te maken. Duurzaamheid is voor ons vanzelfsprekend en daarom zijn we al jaren partner van MVO Nederland en maken we deel uit van de Plastic Promise community. Onze ambitie op duurzaamheid gaat verder. We zijn ervan overtuigd dat we de beste impact kunnen maken binnen de events die we organiseren en natuurlijk zorgen wij er ook voor dat we intern de winkel op orde hebben. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en willen voor 2030 onze impact tot 0 beperken. Onderdeel daarvan is het behalen van niveau 3 op de CO2-Prestatieladder. Lees hier hoe PINO aan de slag gaat met de CO2-prestatieladder en bekijk hier de samenvatting van ons verslag over 2022. 

PINO organiseert met effect

Organisatie

Zoekt u een eventbureau met communicatiekracht en persoonlijke aandacht?