Rijkswaterstaat Safety Event

Online en fysieke bijeenkomst voor RWS'ers

Iedereen elke dag veilig thuis. In deze tijden, waarin Rijkswaterstaat te maken heeft met vele uitdagingen, is het essentieel aandacht te blijven houden voor veiligheid, veiligheidsdilemma’s en veilig (samen)werken. Want veiligheid raakt iedereen binnen RWS. Mede daarom organiseerde Rijkswaterstaat van 15 t/m 17 november voor al haar medewerkers het Safety Event 2022.

De eerste twee Safety dagen kregen RWS’ers meerdere online sessies aangeboden. De online dagen werden iedere ochtend met een plenaire opening in talkshowformat afgetrapt. Daarna volgden drie rondes van meerdere parallelle online sessies in Zoom plaats. PINO voerde regie over zowel de plenaire openingen als de online sessies. We richtten het digitale platform in en planden met sprekers vooraf een testsessie in. Als technisch moderator zorgden we tijdens de uitvoer voor een digitale inloop van deelnemers en ontzorgden de sessieleiders met het instarten van hun presentatie en eventuele polls.

Op donderdag kwamen 200 RWS medewerkers fysiek bij elkaar in het kantoor Westraven. De dag werd met een live talkshow geopend over het thema ‘Samenwerken aan veiligheid in de keten en onze veiligheidscultuur & voorbeeldgedrag in leiderschap en veiligheidsbewustzijn’. Daarna volgden drie rondes van deelsessies in de verschillende zalen van Westraven. De dag werd afgesloten met een borrel en deelnemers kregen bij vertrek een LED-armbandje mee om zichtbaar veilig te zijn. PINO was verantwoordelijk voor de logistieke en facilitaire organisatie van het fysieke event.

Heeft u een meerdaags event op de planning staan?