Hybride event in Winterswijk

Pensionering dr. Cas Weykamp

Meer dan 100 vakgenoten uit de klinische chemie kwamen op 28 september live samen voor het symposium “The global creation and monitoring of the traceability of test results in the medical laboratory” ter ere van de pensionering van chemicus dr. Cas Weykamp. Op dit internationale symposium gaf Cas Weykamp zijn laatste lezing in Theater de Storm te Winterswijk. Online keken er meer dan 100 gasten mee uit meer dan 21 verschillende landen.

PINO ondersteunde Cas Weykamp bij de organisatie en uitvoer van dit internationale symposium. In de voorbereiding naar het evenement bouwden we een overzichtelijke website met alle informatie en verzorgden de deelnemersregistratie en -communicatie. In samenwerking met dagvoorzitter Rob Koops zetten we op 28 september een strakke show neer. In deze show was ook ruimte voor verrassingen. Zo werd Cas Weykamp beëdigd door de burgemeester van Winterswijk tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Zowel voor de online als fysieke deelnemers was alles goed geregeld. Aan de deur werden de QR-codes van alle fysieke deelnemers met de CoronaCheck Scanner gescand. Ook aan de online deelnemers werd gedacht. Het event werd professioneel in beeld gebracht en de deelnemers konden hun inbreng naar de tafel brengen via de chat en live polls. Na afloop van het event leverden we een aftermovie op waardoor deze dag niet snel vergeten zal worden.

Mogen wij uw internationale congres organiseren?