Het startschot van 2022

Vitens nieuwjaars- bijeenkomst

Op maandag 10 januari vormde het vroegere pompstation Soestduinen, een rijksmonument, het decor voor de online nieuwjaarsbijeenkomst van Vitens. Vanuit twee opgebouwde studio’s en met twee presentatoren, gaven directieleden Jelle Hannema en Marike Bonhof het startschot voor het nieuwe jaar.

Energiek het nieuwe jaar in

Vanuit de historische machinekamer trapte host Pauline de Wilde het jaar af met partypoppers en een vooruitblik naar 2022 met de directie van Vitens. Ondertussen stond host Marcel Bamberg klaar in een winters aangeklede tweede studio. Vanuit deze studio verzorgde hij onder andere het Vitens Jaaroverzicht, met daarin vele hoogtepunten voor Vitens én Nederland. Een leuk feitje: door uitgesteld toiletbezoek liet het waterverbruik in Nederland een hoge piek zien direct na de winst van Max Verstappen in Abu Dhabi.

Iemand die alles weet over het startschot is oud-schaatser Mark Tuitert. Vanuit de studio vertelde hij zijn verhaal over de weg naar Olympisch goud en zijn huidige carrière als ondernemer. Een verhaal over dromen en sterker worden door tegenslagen.

 

Over moed tonen, keuzes maken, succesvol samenwerken, eigen verantwoordelijkheid nemen en persoonlijk leiderschap ontwikkelen. “Zoek je eigen grenzen op. Durf te falen en buig tegenslagen en onzekerheden om tot een drijvende kracht.”

Tot slot vond de verkiezing voor Team van het Jaar plaats tijdens de livestream. De drie genomineerde teams (Lekdetectie, Droogte en Logistiek Centrum) waren de hele dag aanwezig via drie grote LCD-schermen in de winterstudio van Marcel. Na een voorstelfilmpje en pitch werd de stembus geopend via Mentimeter. Team Lekdetectie ging er vandoor met een mooie cheque voor een personeelsuitje!

Samen het startschot geven?