Studio op de dijk

Week voor de Dijkwerker

Het water, de dijk en de lucht vormen het decor van de aftrap en eerste live talkshow van de Week voor de Dijkwerker. Naast twee live talkshows hadden de dijkwerkers de keus uit een divers programma van workshops en stonden ze met elkaar in contact via de NetworkApp. Zo blijven de dijkwerkers ook verbonden in tijden van thuiswerken!

Talkshow met uitzicht op de Waal en de Markermeerdijk

Bovenop het fort met uitzicht op de Waal bij Nijmegen: zo werd de eerste live talkshow geopend door gespreksleider Anouschka Laheij.  Speciaal voor het Hoogwaterbeschermingsprogramma bouwde PINO in samenwerking met Studio Stream een studio op deze bijzondere locatie. Het perfecte aanknopingspunt om het gesprek te openen over issues en dilemma’s uit de praktijk. Om alle Dijkwerkers op scherp te zetten, sloten we de eerste dag van de Week voor de Dijkwerker af met een optreden van cabaretier Pieter Derks.
PINO ontwikkelde in samenwerking met het HWBP het concept voor de Week voor de Dijkwerker en voerde dit uit tot in de puntjes. In de voorbereiding sprak PINO onder meer alle talkshowgasten vooraf, zodat de inhoud naadloos op elkaar aansloot. Ook aan de details werd gedacht: van een volledig doorgevoerde huisstijl in alle elementen van de talkshow tot een pakketje aan huis voor alle Dijkwerkers.

 

De week werd vervolgd met twee dagen vol workshops die dieper op de inhoud ingingen. De afsluitende talkshow van de week vond plaats op een toepasselijke plek: aan de Markeermeerdijk in Hoorn met uitzicht op de werkzaamheden. In deze talkshow werden de geleerde lessen van deze week opgehaald en was er ruimte voor vooruitblikken naar de toekomst. Fotograaf, Kadir van Lohuizen, sloot af met een inspirerende lezing met unieke beelden van over de hele wereld, waarmee hij laat zien waar de Dijkwerkers zich hard voor maken.

Op zoek naar een creatief concept voor uw bijeenkomst?