Sterk in je Werk-week

Transvorm

Terwijl Nederland ontwaakte onder een dikke deken van sneeuw en de temperatuur ver onder nul zakte, zetten wij samen met Transvorm de Sterk in je Werk-week neer. En wát voor een 14 dagen waren dit. Met 628 Zoom-verbindingen, 931 deelnemers, 94 yoga-cursisten, 262 coachgesprekken, 19 workshopleiders, 34 workshops, 1825 views voor Tiny en Tonny én positieve reacties mogen we spreken van een succes.

Speciaal voor medewerkers uit de zorg bood Transvorm van 1 t/m 12 februari 2021 dagelijks online workshops aan over bijvoorbeeld omgaan met coronastress, werkplezier, meer energie of een brein in topvorm. Workshops om even tot rust te komen, te lachen of ter inspiratie. De workshops vonden plaats in verschillende soorten en maten, zodat er voor iedereen wat wils was. Met een groot aantal deelnemers en veel positieve energie viel de week goed in de smaak.

PINO ondersteunde Transvorm op verschillende gebieden. Zo adviseerden wij over de samenstelling van het programma en de diverse workshops. Daarnaast verzorgde PINO de website, registratie, mails zodat iedereen verzekerd was van de juiste link naar zijn of haar gekozen workshop.

Inspirerende en verrassende workshops inzetten voor jouw event?