Spring mee het nieuwe jaar in!

Vitens Nieuwjaars- bijeenkomst 2021

Op dinsdag 5 januari 2021 sprong PINO samen met bijna 1.000 Vitens medewerkers het nieuwe jaar in! Tijdens deze speciale, extra feestelijke, digitale en duurzame editie van de nieuwjaarsbijeenkomst toostten we samen op het nieuwe jaar. Met een talkshow vanuit een pop-up studio in Soestduinen, interactieve workshops, een ‘Shake & Party’ afsluiting en nog veel meer.

De nieuwjaarsbijeenkomst bestond uit een vol middagprogramma, volledig digitaal via het Networkapp-Platform. Bij ‘binnenkomst’ konden de medewerkers elkaar alvast opzoeken op het Netwerkplein voor de beste wensen. Om 13.00 uur ging de talkshow LIVE met een keynote door Paul Iske. Wat is jouw meest Briljante Mislukking? Aansluitend konden de medewerkers meedoen aan één van de negen keuzeworkshop. Denk aan een interactieve escaperoom, pubquiz of tasting game, aan masterclasses als schrijven en online presenteren of aan een workshop vitaliteit of yoga. En dat állemaal digitaal.

De nieuwjaarsbijeenkomst werd feestelijk afgesloten: Shake & Party! Met de meest favoriete nummers in de Vitens Top 50 én een live cocktailworkshop. Alle deelnemers ontvingen voorafgaand aan de bijeenkomst thuis een eventpakket, inclusief benodigdheden voor een cocktail of alcoholvrije mocktail. Ready? Shake it! Voor iedereen die nog energie over had eindigden we de dag met een springtouw work-out. Spring het nieuwe jaar in!

Hoe PINO bijdroeg aan dit feestelijke evenement? Wij waren betrokken bij de logistieke en facilitaire voorbereidingen. Van communicatie, registratie en de inrichting van het eventplatform tot het begeleiden van alle online workshops en het organiseren en uitvoeren van de studio uitzending.

Ook uw medewerkers bij elkaar brengen?