Schiphol 100 jaar

100 hoeraatjes voor Schiphol

Op 19 september 2016 vierde Schiphol haar 100-jarig bestaan. De luchthaven pakte groots uit. Reizigers, werknemers, partners en relaties van Schiphol konden er niet omheen. Zij werden van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat getrakteerd op feestelijke activiteiten, die maanden hiervoor in stilte door het projectteam werden voorbereid. PINO maakte onderdeel uit van het projectteam. Paul Luijten, directeur externe betrekkingen bij Schiphol: “PINO, in de persoon van Tessy Miltenburg, kenmerkte zich door een hands-on mentaliteit, waardoor onze 100e verjaardag voor iedereen een echt feest werd. Onder de radar, maar de teugels toch stevig in handen.”

Deelgenoot van feestvreugde

PINO is trots dat zij deelgenoot mocht zijn van de feestvreugde. Als lid van het projectteam mocht Tessy de activiteiten voor deze speciale verjaardag coördineren. “Deze memorabele dag staat nu voor eens en altijd ook in mijn tijdlijn gegrift. Het is heel bijzonder om als lid van het projectteam dichtbij de realisatie van zo’n groots en alles overstijgende gebeurtenis te staan.

 

Want 100 jaar geschiedenis levert een schat aan informatie en momenten op. Dat vraagt om zowel een goede helikopter view als om een uitstekende coördinerende rol. Als lid van het projectteam paste PINO deze rol als geen ander.”

Mogen wij de ultieme beleving neerzetten?