Byondis 10-jarig jubileumfeest

Experience in creatie, communicatie en organisatie

Byondis bestaat 10 jaar! Dat werd op vrijdag 16 september groots gevierd met overdag de opening van de Byondis Campus en ’s avonds een feest voor de 400 medewerkers en hun partners. Het Inspyrium in Cuijk was de locatie waar voor het 10-jarig jubileumfeest. De bomen van boomkwekerij Ebben stonden als prachtige decorstukken opgesteld in de verschillende ruimtes. PINO was verantwoordelijk voor het creatieve concept, communicatie en voerde regie over de facilitaire en logistieke organisatie van dit jubileumfeest.

Als ontvangst was er voor genodigden een groene loper van graszoden uitgerold. In de mainhall was het hoofdpodium. Na het officiële podiummoment barstte de feestavond los.  Met afwisselend verschillende bandoptredens van onder andere The Recipe en tussendoor draaide de DJ de beste hits van toen en nu. In de andere zalen konden medewerkers meezingen met de zingende barmannen en hun karaokeshow, naar de photobooth in een VW-busje, bracht een magician iedereen in verwondering of lieten de DJ’s in de silent disco iedereen dansen op hun muziek. Vanuit meerdere foodtrucks werden de heerlijkste hapjes geserveerd.

Naast de vele congressen die PINO jaarlijks organiseert, is er af en toe bijeenkomst die voor ons in de buitencategorie valt. Het Byondis 10-jarig jubileumfeest is zo’n mooi pareltje in ons uitgebreide portfolio. PINO kreeg alle ruimte om de ideeën van Byondis te vertalen naar een aantrekkelijk concept design dat vervolgens werd uitgewerkt naar een doordacht facilitair en logistiek organisatieplan. Van het overall beeldmerk, de communicatie en activatiemailings tot het locatiemanagement inclusief entertainment, experience en gedetailleerde vervoersregie.

Op zoek naar een creatief concept design voor uw jubileumfeest?