PINO in Praag

We hebben onszelf dit jaar overtroffen - Projectmanager Lynn

Van 17 t/m 19 april vond het World Congress on Vascular Access (WoCoVA) plaats. Onze projectmanagers Lynn en Sofie organiseerden samen met de opdrachtgever de 8ste editie in het mooie Praag. Van een strak congrescentrum met een inhoudelijk programma, naar een prachtig paleis met een chic diner.

Elke twee jaar komen medisch specialisten vanuit de hele wereld samen om de nieuwste kennis met elkaar te delen. Dit jaar ontvingen we 1.033 bezoekers uit 60 landen in het Prague Congress Centre. En waar hebben ze het dan allemaal over? Het medische congres staat in het teken van vaattoegang en infuustechnologie. Op de beursvloer en tijdens de presentaties wordt er kennis uitgewisseld en volop genetwerkt. Met als doel dat medisch specialisten en het veld zich continue blijft ontwikkelen. Naast de inhoudelijke programmaonderdelen, organiseerden we een indrukwekkend congresdiner in het Zofin Palace. Met een saxofonist bij ontvangst, prachtige aankleding en uiteraard heerlijk eten. Super chic dus!

En PINO’s rol? Sinds de 6e editie zijn wij aangehaakt bij het WoCoVA-team. Tijdens Covid ondersteunden wij in de online editie. Ondertussen zijn we samen in Athene en nu in Praag geweest. Onze projectmanager Lynn ontzorgt het team op het gebied van registratie, betalingen en het contact met de deelnemers.

En de volledige logistieke afstemming, zoals met de locatie en de techiek. Ze is écht onderdeel van het team; ze werkt regelmatig op het WoCoVA-kantoor in Soest wat leidt tot een nauwe samenwerking.

Lynn: ‘’Dit is alweer de tweede fysieke editie na Covid. Eerst in Athene, en nu in Praag. We hebben onszelf dit jaar overtroffen door het programma uit te breiden, onder andere met het bijzondere congresdiner in het Zofin Palace. En dit sloeg aan, we hadden dit jaar namelijk sinds covid weer meer dan 1.000 bezoekers. En we zijn alweer begonnen met de voorbereidingen voor de 9e editie. Er staan verschillende locatiebezoeken gepland voor de volgende buitenlandse bestemming. Super tof!’’

Mogen we met jou ook op reis?