Openingsparade LEGO World

‘’Ik ben trots'' - Projectmanager Thomas

PINO organiseert voor de zesde keer het grootste LEGO evenement: LEGO World. Zeven dagen lang, van 18 tot met 24 oktober, is de Jaarbeurs in Utrecht gevuld met duizenden bouwsteentjes en ruim 100.000 bezoekers. Dit jaar is de 20e editie; een getal dat extra feest verdient. Het evenement werd daarom geopend met een kleurrijke parade.

Woensdag 18 oktober om negen uur ’s ochtends startte de feestelijke parade op het Jaarbeursplein. Allerlei bekende LEGO figuren kwamen voorbij: Prinsen, Prinsessen, Sonic, Dora the Explorer, DREAMZzz™ vrienden en Stormtroopers. Maar ook toffe voertuigen reden mee, zoals een politieauto, een DJ Express Jeep, Een LEGO Formule E, een trein en koets. Bezoekers die als eerst waren, mochten zelf meerijden op de LEGO trein of koets. De parade werd afgesloten door een sketch van het bekende influencer duo Quinn & Aaron. Om tien uur openden zij officieel de deuren van de Jaarbeurs. Een week vol festiviteiten, activiteiten en verrassingen kon gaan beginnen!

PINO ondersteunt de LEGO Groep met de volledige logistiek en organisatorische zaken. Wij staan bijvoorbeeld in contact met de vele leveranciers die de beursvloer vullen met gave bouwwerken, attracties en activiteiten. Denk aan een Friends zweefmolen, DUPLO springkussen of Technic stormbaan.

Of we verzorgen de schminkhoek, zorgen voor de juiste kostuums, briefen alle betrokkenen of leveren drukwerk in huisstijl. Ook nemen wij de communicatie met locatie de Jaarbeurs uit handen. Wij pakken proactief de praktische zaken op tijdens de opbouw, het evenement zelf en de afbouw.

Collega Thomas Klink is vast onderdeel van het LEGO-team en is trots om voor ‘’een mooi merk als LEGO’’ te mogen werken: ‘’Met trots kijk ik terug op onze samenwerking en maandenlange voorbereidingen. Het eindresultaat is het allemaal waard!’’ En ook de rest van het PINO-team draagt haar steentje bij aan LEGO World. We bouwden wekenlang thuis LEGO bouwwerken en ons hele kantoor stond vol met de mooiste bouwwerken. Deze hebben nu een mooi plekje op het event gekregen. Lees hier meer over ons team en haar bouwtalenten.

Heb jij ook logistieke ondersteuning nodig?