Nieuwjaarstoost Rijkswaterstaat

Op 8 locaties efficiënte eventorganisatie bewaken

Een nieuw jaar, we zijn 2024 ingestapt. Met een snelle vaart zijn we weer onderweg naar het werk dat voor ons ligt. Toch was het op dinsdag 9 januari tijd om heel even stil te staan. Het werk stil te leggen en terug te kijken op het jaar 2023. Én natuurlijk te toosten op het jaar 2024. Op acht locaties verspreid over het land bracht PINO de medewerkers van RWS fysiek bij elkaar en liet ze online tegelijk het glas heffen tijdens RWS NJT2024.

Tijdens de Nieuwjaarstoost van Rijkswaterstaat op dinsdag 9 januari bracht PINO, samen met het projectteam RWS, Rijkswaterstaatmedewerkers vanuit het hele land ‘samen’ om te toosten op het nieuwe jaar, terug te blikken op het oude jaar én de koers voor het komend jaar van de organisatie te bespreken. De Nieuwjaarstoost was verspreid over het hele land. Op 8 verschillende locaties tegelijkertijd werd er een programma en catering verzorgd dat identiek was op elke locatie om zo de eenheid in het evenement en op de verschillende locaties te bewaken. In Utrecht werd het hoofdprogramma verzorgd. Hier zorgden wij voor een livestream van het plenaire programma, zodat ook vanaf de overige 7 locaties het programma gevolgd kon worden.

‘We hebben het samen voor elkaar gekregen. Het overgrote deel van ons team was op de verschillende locaties door het land aanwezig voor de organisatie en het ontzorgen van de klant. Ook vanaf de verschillende locaties wisten we efficiënte organisatie te bewaken. Dat maakt me trots’ – verteld Projectmanager Thomas, die het evenement op poten heeft gezet. En ondanks dat Thomas zijn thuisbasis in Apeldoorn bevindt, nam hij de lead vanaf de RWS hoofdlocatie: Rijkswaterstaat Westraven te Utrecht. Hier zorgde hij ervoor dat de complexe logistieke opdracht soepel verliep, ook voor de andere locaties in het land.

Laat ons jouw relaties dit jaar samenbrengen!