Internationaal congres in Athene

World Congress Vascular Access (WoCoVA) 2022

Met meer dan 52 nationaliteiten, bijna 700 fysieke deelnemers en zo’n 100 sprekers was WoCoVA het meest internationale congres voor PINO van dit jaar. Vanuit het Megaron in Athene volgden de deelnemers een driedaags wetenschappelijk congres met ‘state of the art’ kennis over vasculaire toegang voor medici van over de hele wereld. PINO ondersteunde het team van WoCoVA bij de voorbereiding en uitvoer van dit internationale event.

Aan dit uitgebreide congres ging meer dan een jaar aan voorbereiding vooraf. In deze tijd is PINO onder meer twee keer met WoCoVA naar het Megaron in Athene meegeweest om de locatie te verkennen en kennis te maken met de lokale leveranciers. Zo werd de techniek uitgevoerd door een Griekse techniekpartij en werden we op de vloer ondersteund door Griekse studenten. Verder hielp PINO samen met andere partners het WoCoVA team met de deelnemersregistratie, abstract handling, nieuwe website en overige facilitaire zaken.

Tijdens het congres zelf voerde PINO de regie over de technische uitvoering van de lezingen en bemande de informatiebalie voor deelnemers en sprekers. Drie dagen lang was er in drie zalen een parallel programma te volgen. Daarnaast konden deelnemers terecht bij verschillende poster stations voor de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap. Ook sponsoren kregen een plek in het programma, zij waren met stands te vinden op de beursvloer.

Het volledige driedaagse programma in alle zalen werd tevens opgenomen, zodat deelnemers na afloop alles nog een keer terug konden kijken. Voor iedereen die er in Athene niet bij kon zijn, was er ook de mogelijkheid om alleen een ticket te kopen en het programma na afloop te bekijken.

Mogen wij u ontzorgen?