Samen op afstand

De NVR Online Najaarsdagen

Het is gelukt! Samen kennisdelen en toch op gepaste afstand van elkaar blijven. Toepasselijker kan het niet. De slogan van de NVR Online Najaarsdagen is in een livestream uitgewerkt. In vier geslaagde webinars op donderdag 24 en vrijdag 25 september presenteerden verschillende sprekers hun onderzoek. Onder leiding van host, Art Rooijakkers, en zijn side kick Prof. dr. Astrid van Tubergen kwamen uiteenlopende onderwerpen binnen de reumatologie ter sprake. Aan interactie geen gebrek: de JNVR zorgde voor een leerzame quiz met fun factor. Een goede afwisseling binnen een zeer inhoudelijk programma.

Naast veel nieuwe informatie kregen deelnemers ook de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Met behulp van de Networkapp ontmoetten deelnemers elkaar foto-to-foto en live via de online chatfuncties. Ook kreeg het publiek de mogelijkheid om tijdens de stream vragen te stellen. Art en Astrid legden deze voor aan de sprekers. Een dynamisch geheel met veel inbreng en afwisseling heeft tot een mooi eindresultaat geleid.

PINO heeft in samenwerking met NVR een inspirerend en afwisselend programma neergezet, dat de kijkers thuis bleef boeien. In de voorbereiding en tijdens de uitvoerdagen heeft PINO met veel energie en enthousiasme de volledige online productie in goede banen geleid.

Mogen wij uw online event regisseren?