PGO maakt online impact

Talkshow over de inzet van patiënten- perspectief

Samenwerken aan betere kwaliteit van zorg en betere kwaliteit van leven met inzet van het patiëntenperspectief. Hoe doe je dat, impact maken vanuit het patiëntenperspectief? Daarover ging de online talkshow van PGOsupport op 1 oktober. Een gevarieerd programma met prominente gasten, goede voorbeelden en de uitreiking van de Impactprijzen waren de ingrediënten van de talkshow en PINO voerde de regie.

Talkshowhost, Rob Koops, ontving meerdere gasten aan zijn tafel. Zij konden direct uit de praktijk vertellen over samenwerken aan kwaliteit van zorg en kwaliteit van leven. Onder meer Diederik Gommers, vanuit het perspectief van zorgverleners en Marianne Brackel als ervaringsdeskundige en vanuit patiëntenperspectief, over de geslaagde samenwerking voor verdere verbetering van de IC-zorg en -nazorg.

Vervolgens werden de Impactprijzen én de publieksprijs uitgereikt. Er waren 14 genomineerden. Via de Netwerkapp konden deelnemers hun stem uitbrengen. De winnaars kwamen via een live Zoomverbinding in beeld. Dat maakte het winnaargevoel helemaal compleet. Voor de borrel als afsluiting van de talkshow hadden alle deelnemers een eventpakket ontvangen met daarin een aantal versnaperingen en een persoonlijke boodschap van PGOsupport

Zoekt u regie over uw talkshow?