Op bezoek bij het Nationaal Onderwijsmuseum

Staat van het Onderwijs 2021

Op woensdag 14 april werd de Staat van het Onderwijs 2021 gepresenteerd. Live vanuit het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht! Ministers Ingrid van Engelshoven en Arie Slob ontvingen dit rapport uit handen van de inspecteur-generaal van het Onderwijs, Alida Oppers. PINO ondersteunde de organisatie bij dit nieuwswaardige moment.

De Staat van het Onderwijs verschijnt ieder jaar en is daarmee één van de belangrijkste informatiebronnen waarop het ministerie van Onderwijs haar beleid baseert. Het document, waarin dit jaar de coronacrisis een grote rol speelt, werd gepresenteerd via een livestream vanuit de commissarissenkamer in het museum. PINO was aanwezig om de logistiek, regie en techniek in goede banen te leiden.

Met de presentatie van de Staat van het Onderwijs is dit project voor PINO nog niet afgerond. De komende weken bereiden wij ons samen met de opdrachtgever voor op de online conferentie van 11 mei. In een talkshow worden de reacties op de Staat van het Onderwijs besproken en komen openstaande vraagstukken aan bod. Aansluitend worden diverse inspiratiesessies aangeboden. Kortom, wordt vervolgd!

Ook een onthulling organiseren?