Online event vol goede energie

Evenement HIER opgewekt 2020

Meer dan dertig webinars, huiskamersessies en een muzikale opening vanuit de studio: samen vormden ze het driedaagse online Evenement HIER opgewekt 2020. Totaal anders dan voorgaande jaren, maar daarom niet minder leuk. Bijna 790 deelnemers deelden hun kennis en enthousiasme over zonnepanelen, windenergie en meer tijdens het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie van Nederland.

Gespreksleider Kim Coppes beet het spits af vanuit Studio Stream met diverse live én inbellende sprekers. Onder meer Diederik Samson gaf zijn toelichting inbellend vanuit Brussel en Jeroen Vanson schoof aan in de studio om Greenchoice’ visie op duurzame energie te geven. De vroege vogels werden verrast met prachtige muziek van trompettist Andre Heuvelman. Na de opening vanuit de studio was het tijd voor alle deelnemers om het volle programma in te duiken: webinars, podcasts, huiskamersessies en een virtuele beursvloer. Kortom, volop keuze!

PINO ondersteunde HIER bij de organisatie en uitvoer van dit omvangrijke evenement. Dit begon onder meer bij de deelnemersregistratie, het testen en voorbereiden van alle webinarsprekers, contact met de sponsoren en het vullen van het eventpakket. Tijdens het evenement zelf regisseerde PINO de opening vanuit de studio. Met vier man sterk hostte PINO daarnaast ook de webinars. We kijken terug op een bijzondere maar geslaagde editie!

Mogen wij uw online festival organiseren?