Live vanuit theater de Flint

NVKC Voorjaarscongres

Live vanaf het podium in theater de Flint, Amersfoort, presenteerde de NVKC het tweedaagse Voorjaarscongres. Zeker 300 leden en sponsoren kwamen online samen om de laatste ontwikkelingen in de klinische chemie te delen en elkaar te ontmoeten. PINO stond in de coulissen en zorgde ervoor dat de show op rolletjes liep.

De twee eventdagen waren dynamisch ingericht: inhoudelijke presentaties en tafelgesprekken wisselden elkaar af, professioneel begeleid door host Rob Koops. Daarnaast was er ook tijd voor interactieve postersessies, een prikkelende quiz en de algemene ledenvergadering. Via de NetworkApp ontmoetten leden elkaar en ook de sponsoren. De sponsoren presenteerden zichzelf live op de virtuele beursvloer.

PINO adviseerde en ondersteunde de NVKC bij de organisatie en uitvoer van het Voorjaarscongres. In de voorbereiding bestond dit uit het adviseren over het programmaontwerp, maken van de draaiboeken en coördineren van de sponsoren en sprekers. Op de dagen zelf was het aan PINO de uitdaging om de show te regisseren en daarnaast diverse Zoom sessies te hosten.

Een meerdaags online congres organiseren?