Interactieve live talkshow

MBO Utrecht Dag live vanuit de studio in Amersfoort

De interactieve en live talkshow van MBO Utrecht vond plaats vanuit de studio in Amersfoort. Juist nu veel studenten onderwijs krijgen vanuit huis, is het belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven en samen te lachen. Want MBO Utrecht staat voor persoonlijk leren. PINO was betrokken bij de organisatie van idee tot uitvoering. Daarnaast maakte PINO een strak draaiboek, deed de regie op locatie en het natraject.

Hoe gaat het met jou? Met deze simpele maar belangrijke vraag werd het eerste tafelgesprek geopend. Tijdens de live talkshow werd het nieuwe programma Persoonlijk Leren geïntroduceerd. Diverse tafelgasten gaven hierop hun visie en doken aan de hand van kritische kijkersvragen dieper het nieuwe programma in. Keynotespreker Simone Mark zette een sterk verhaal neer over verbinden, schuren, ongemak, cynisme, autonomie, relatie en het goede contact. Het resultaat van de dag?

Zeven beloftes die MBO Utrecht heeft opgesteld en vastgesteld naar de student toe. Dagvoorzitter Rob Koops leidde de gesprekken in goede banen en bracht met zijn digitale straatquiz de meningen van de studenten naar de tafel. Alle verkende onderwerpen werden overzichtelijk in kaart gebracht met een getekende animatie. Een blijvende herinnering aan deze vruchtbare dag.

 

Mogen wij u ontzorgen?