Een frisse start!

Leerdag ROC Midden Nederland

De Leerdag van ROC Midden Nederland bood het onderwijzend personeel een interactief, gevarieerd programma. Vanuit het Vitaliteitslab bij het Sport College (Galgenwaard Utrecht) werden de deelnemers online meegenomen in het thema: een frisse start! PINO ondersteunde ROC Midden Nederland om in korte tijd de registratie, inhoud van het programma, communicatie en professionele livestream op te zetten.

Het afwisselende middagprogramma werd gepresenteerd door host Rob Koops. Verschillende sprekers brachten een inhoudelijke bijdrage: inspiratiespreker Niek van den Adel over veerkracht en wendbaarheid, cabaretière Janneke Jager, CvB-voorzitter Johan Spronk en Alex Jansen, projectleider Vitaliteitslab. Deelnemers gingen daarnaast ook zelf aan de slag tijdens de interactieve themasessies. Hier was volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en te leren van en met elkaar.

PINO ondersteunde ROC MN bij de registratie, communicatie en productie van de livestream. Daarnaast ondersteunde PINO ook de vijf parallelle workshops op 22 april.

In korte tijd een event organiseren?