Blokje voor blokje

Hoe je moet bouwen, leer je als kind. Met een vloer vol LEGO stenen is er maar één manier om tot iets moois te komen: blokje voor blokje. Het is een les die een leven lang geldt. Bij PINO hebben we dat de afgelopen weken weer ervaren bij alle voorbereidingen voor LEGO World: het jaarlijkse speelgoedspektakel dat gisteren van start ging.

Voor ons was het de zesde keer dat we dit evenement mochten organiseren. En dit jaar gaan we voor 100.000 bezoekers. En dat deden we blokje voor blokje. Letterlijk zelfs, want we bekommerden ons ook over de ruim 50 LEGO-bouwwerken die sinds gisteren in de vitrines van de Utrechtse Jaarbeurs staan. Terwijl het vaste LEGO-team van PINO zich met het evenement zelf en de logistiek daaromheen bezighield, zat de rest gebogen over LEGO-blokjes. Thuis op de vloer of aan tafel en meestal met de rest van de familie erbij. Want dat gebeurt als je een doos LEGO leegschudt: iedereen wil meebouwen. Aan de Zweinstein Express, een enorme Donald Duck, een racewagen, een boeket of een boekenwinkeltje. Samen bouwen is een van de leukste dingen. Je bouwt iets moois én je bouwt aan je onderlinge band.

Je bouwt iets moois én je bouwt aan je onderlinge band

Bouwen met en voor LEGO is niet het enige wat ons bezighield. We bouwden ook ons team verder uit. Met Tara Koole en Thari Hermsen erbij komt het totaal aantal PINO’s precies op 20. Door die uitbreiding vallen bij ons alle steentjes nog beter op hun plek en kunnen we nog beter bouwen aan de ambities van onze klanten. Dat doen we met net zo veel plezier als vroeger op onze knieën voor een berg LEGO. Elke keer scheppen we er lol in om te maken wat er nog niet was. Iets moois, iets verrassends, iets passends. En, net zoals toen, steentje voor steentje. Zodat het bouwwerk dat we maken niet alleen prachtig is, maar ook lekker solide in elkaar zit. Of het nu een fiets of een kasteel is.

Wat mogen we voor jou eens bouwen? Een niet te missen evenement voor medewerkers, partners, klanten of relaties misschien? Wij hebben onze bouwhelmen nog op, dus we kunnen aan de slag!

Jeroen Coers

Wat mogen wij voor jou bouwen?