NVM Future

Viering 120 jaar NVM

Dromen van mensen faciliteren en professionals verbinden. Dat is waar NVM in de afgelopen 120 jaar naam mee heeft gemaakt. Een voortdurende drang naar vooruitgang van makelaars en taxateurs maakte de impact van het vak in al die jaren substantieel groot. Op 23 januari werd in de volgeboekte Rijtuigenloods in Amersfoort stilgestaan bij deze roemrijke historie en vooruitgekeken naar de volgende 120 jaar. Het jonge PINO, pás 20 jaar oud, hielp bij de organisatie van dit vermakelijke jubileumfeest.

Onder leiding van Humberto Tan is een mix van inhoud en entertainment aan de  genodigden voorbij gevlogen. De makelaar en taxateur werden in bijzondere anekdotes getypeerd en vervolgens gegrild door cabaretier Martijn Koning in een MakelaarsRoast. Peter Heerschop bracht een ode aan de organisatie tijdens zijn minicabaretvoorstelling ‘Lieve NVM’. En de kennis van alle aanwezigen werd op de proef gesteld tijdens de 120 jaar NVM-quiz.

Naast de anekdotes en odes was ook ruimte voor een serieus gesprek over de toekomst van het vak in een NVM Future-debat. Welke ontwikkelingen gaan er de komende tijd nog op ons afkomen? En wat vinden onze kinderen er eigenlijk van? Deze nieuwe generatie kreeg een ereplaats in de Praatjesmakers rubriek. Natuurlijk werd de dag feestelijk afgesloten met een muzikale netwerkborrel en, als kers op de jubileumtaart, een hilarische NVM-theaterbingo voor de fanatiekelingen.

Is uw organisatie ook jarig?