European Aviation Summit

Top Europese luchtvaart- sector bijeen op Schiphol

In het kader van het Nederlandse EU-voorzitterschap organiseerde PINO op 20 en 21 januari 2016 de European Aviation Summit. Gastheer van deze summit was het ministerie van Infrastructuur en Milieu samen met KLM en Amsterdam Schiphol Airport. Ruim 250 luchtvaartgebruikers, Europese politici en ambtenaren kwamen bijeen op onze nationale luchthaven. Waar gelijk duidelijk werd dat ‘aviation matters’. Want de luchtvaart verbindt niet alleen mensen, maar ook culturen en economieën. Dwars door tijdzones en grenzen heen.

Visitekaartje voor Nederland

“De lat werd voor PINO op alle organisatiefacetten weer hoog gelegd. En we zijn erin geslaagd om bij te dragen aan een belangrijk stukje Holland Branding, no-nonsense en met een bijzonder gevoel voor gastvrijheid”, aldus Tessy Miltenburg van PINO. Op het programma stonden inhoudelijke paneldiscussies, inspirerende showcases en ronde tafelgesprekken.

En natuurlijk een operationeel bezoek aan KLM en Amsterdam Schiphol Airport. Met aansluitend een high-level diner in de KLM Hangar. Tegen het decor van een Boeing 777 kregen de Head of Delegations een bijzonder gastoptreden van het Koninklijk Concertgebouw Orkest en het Nationaal Ballet.

Mogen wij u ontzorgen?