Lang Leve Ontwikkelen

Een vleugje inspiratie, een snufje kennis en een regen van positieve energie

Op 29 februari was het feest in Spant! in Bussum. Want, een Leven Lang Ontwikkelen, dat ís toch reden voor een feestje? Ruim 350 deelnemers kwamen bijeen op de Nationale LLO-conferentie om thematisch de laatste kennis te delen. Ondanks het sombere, grijze en regenachtige weer buiten, lichtte het binnen helemaal op en was het een succesvol feest.

PINO bracht alles samen onder één paraplu
Van het concept tot het evenement werkten we nauw samen met het LLO-katalysator team om het programma te ontwikkelen en de inhoud af te stemmen op de gestelde doelstellingen. Met slechts één wekelijks projectteam-overleg wisten we de inspanning van iedereen op het juiste moment te timen. Zo hebben we in een doorlooptijd van acht weken alles goed binnen de beschikbare tijd weten te organiseren. Gedurende de programmaontwikkelingsfase brachten we handige oplossingen in om tot een goed behapbaar en werkbaar programma te komen.

Tijdens het evenement verwelkomden wij, en de acteurs, de deelnemers bij de registratiebalie, waar we jassen, tassen en paraplu’s aannamen. Elke deelnemer ontving van ons een persoonlijke naambadge met daarop ook hun persoonlijke programma. Op de conferentie werd ook het merk LLO-Katalysator geïntroduceerd. In het kader van show, don’t tell was bijvoorbeeld de registratiebalie duidelijk herkenbaar en aangekleed in de nieuwe huisstijl van LLO-Katalysator. Deze nieuwe huisstijl was door het hele evenement terug te zien in het promotiemateriaal. Terwijl Admix (Creative agency) deze campagne tot leven bracht, zorgden wij ervoor dat het promotiemateriaal op het juiste moment op de juiste plek ingezet kon worden.

”Jullie hebben ons geweldig begeleid in zowel de voorbereiding als op de dag zelf.” – opdrachtgever Anna Menenti

Tijdens de plenaire sessie, geleid door dagvoorzitter Nathan de Groot – die inhoud en humor op hele natuurlijke wijze wist te combineren – werden deelnemers meegenomen in de inhoud. Onder andere over het brede perspectief op LLO in Nederland, de grootste misvattingen over LLO en praktijklessen. We verzorgden een livestream naar een 2e zaal, zodat echt iedereen het programma kon bijwonen. Om de deelnemers dieper in de inhoud te laten duiken werden er verschillende break-out sessies georganiseerd, werd er een live podcast opgenomen en waren er werksessies waarin concreet werk werd gemaakt van een aantal uitdagingen.

Met een vleugje inspiratie, een snufje kennis en een regen van positieve energie verlieten de deelnemers de Nationale LLO-Conferentie LLO-Katalysator, waar PINO als regisseur alles onder één paraplu samen bracht. Een dag vol ontwikkeling, samenwerking en verrassende inzichten.

Wat mogen we voor jou ontwikkelen?