VNSG in full speed

De dag werd beoordeeld met maar liefst 4,3 van de 5 sterren

Op maandag 17 april kwam de Nederlandse SAP-community samen met meer dan 350 mensen voor een dag vol netwerken, deelsessies, thematafels en – niet te vergeten – bijzondere auto’s in het Louwman Museum. We kijken terug op een succesvolle editie van VNSG FOCUS ON. De dag werd beoordeeld met maar liefst 4,3 van de 5 sterren.

Autocoureur Jan Lammers trapte de dag af in het prachtige Louwman Museum in Den Haag. Alle belangrijke SAP-ontwikkelingen van vandaag en (over)morgen kwamen aan bod. Alle focusgroepen waren vertegenwoordigd en een bataljon aan sprekers inspireerde de bezoekers met nieuwe inzichten. De turbulentie was voelbaar. Na de opening met de keynote van Jan Lammers was het een dag lang SAP wat de klok sloeg. Voor het eerst na de coronastop werd er weer zo breed geconfereerd met ‘echte mensen’.

Klantervaringen uitwisselen, dat is waar de VNSG goed in is. Ervaringen die je niet op internet vindt maar die 1-op-1 gedeeld worden tijdens een beurs of event. Die uitwisseling vond tijdens VNSG FOCUS ON vooral plaats in de grote hal, waar SAP-specialisten van divers pluimage de laatste nieuwtjes deelden.

En na een lange dag uitwisselen van informatie was er nog tijd voor een rondleiding door het museum. Codewoord: verkneukelen. Spyker, Benz, Bambino, Bugatti, Lamborghini, Duesenberg, DAF. Van 1886 (Benz Patent Motor Car) tot 2019 (Toyota TS050 Hybrid). Het Louwman Museum is een warm bad voor de ware autoliefhebber. Zo bekeken was het Solar Team Eindhoven een waardige afsluiter van een geslaagd evenement. Dit multidisciplinaire studententeam liet zien dat rijden op zonne-energie geen droom meer is.

Voorafgaand en tijdens het evenement was PINO de verbindende schakel tussen de opdrachtgever en alle betrokken partijen en leveranciers. PINO ontzorgde VNSG niet alleen op het gebied van deelnemerscommunicatie, -registratie en -facturatie, maar verzorgde ook de volledige productie van de beursvloer, workshops en het volledige programma. Een mooie uitdaging, en samen hebben we een succesvol event neergezet!

Mogen wij u ontzorgen?