Het Overheid 360° Congres

Ruim 1.000 deelnemers aanwezig op de beursvloer en 50 inhoudelijke sessies

Op 19 juni organiseerde PINO het Overheid 360° Congres in de Jaarbeurs in Utrecht. Met een goed gevulde beursvloer en 50 inhoudelijke sessies stond de dag in het teken van maatschappelijke impact maken met een digitale overheid. Ruim 1.000 bezoekers van gemeenten, provincies, overheden en publieke organisaties haalden nieuwe kennis binnen hun vakgebied op.

Inspelen op maatschappelijke kwesties met een digitale overheid: ontzettend belangrijk, zeker vanwege de snelle digitale ontwikkelingen. Actuele onderwerpen kwamen aan bod. Zo opende Job van de Berg, Data- en AI-expert, het vakcongres met een sterk verhaal over het implementeren van Artificial Intelligence in een organisatie. Rogier, partner van PINO, verzorgde als programma manager een inhoudelijk programma over onder andere datagedreven overheid en informatiemanagement. Naast de programma-ontwikkeling organiseren wij het gehele evenement. De werving van exposanten voor de beursvloer en de salesactiviteiten voor de stands en sessies.

Projectmanager Thomas zorgt voor een soepel registratiesysteem en goede logistiek met de Jaarbeurs, de standbouwers, sprekers en exposanten. En voor elke vraag of uitdaging bedenkt hij praktische oplossingen. Communicatieadviseur Roza leeft zich uit met online communicatie, zoals de website, socials en mails naar de stakeholders. Maar ook op de locatie komt communicatie aan te pas met mooie branding en signing. En ook zeker niet onbelangrijk: de bezoekerswerving.

Een goed staaltje teamwork dus! Na twee edities zijn we goed op elkaar ingespeeld en zijn we alvast begonnen met de volgende editie op 25 juni 2025. De eerste bezoekers melden zich alweer aan en de exposanten beginnen al te bellen. Dat belooft weer een mooi congres!

Wij weten hoe je impact maakt met een goed beursconcept