Gezond & Zeker Innovatiedag

Gezond veel gelachen tijdens de Gezond & Zeker innovatiedag

Op 13 mei 2024 organiseerden wij de Innovatiedag voor Gezond & Zeker in het gloednieuwe NBC in Nieuwegein. Ruim duizend ergocoaches, veiligheidscoaches en andere zorgprofessionals kwamen bijeen om te leren hoe overbelasting in zorg en welzijn aangepakt of voorkomen kan worden. Er werd veel gelachen en iedereen nam vol enthousiasme deel aan de 49 verschillende workshops van het festivalprogramma.

Het programma
Naast een plenaire aftrap en het uitgebreide festivalprogramma met vele workshops, presenteerden leveranciers van hulpmiddelen en diensten op de beursvloer hun nieuwste producten. Deze werden getest en veel nieuwe kennis werd opgedaan. Wij zorgden ook voor een heerlijke lunch, zodat iedereen nieuwe energie kon opdoen.

Creatief stemmen – Gezond & Zeker Innovatieprijs
Tijdens het evenement werd de Gezond & Zeker Innovatieprijs uitgereikt. Wij gaven een creatieve invulling aan het stemproces. Elke bezoeker vond een bal in zijn goodybag die bij ontvangst werd uitgedeeld. Ieder deelnemende innovatie had zijn eigen buis, en de buis met de meeste balletjes aan het eind van de middag was de winnaar!

Wat wil jij aan de kapstok hangen? Elke jas zijn eigen karakter
Het kan soms lastig zijn om uit te leggen wat voor type zorgprofessional jij bent. Ook hiervoor bedachten we samen met de klant een creatief concept: een kapstok met verschillende jassen, elk met een eigen omschrijving. Zo wordt het gesprek aangaan met elkaar een stuk makkelijker.

Gezond en zeker voldaan
Wij kijken voldaan terug op een geslaagd evenement. Vooral zijn we trots op de creatieve invulling die we hebben kunnen bijdragen. Wij hopen dat er door deze Gezond & Zeker Innovatiedag weer veel kennis is opgedaan, zodat wij op deze manier ons steentje kunnen bijdragen aan het voorkomen van fysieke en mentale overbelasting in zorg en welzijn.

Mogen we jou ook gezond veel laten lachen?