NVM Business Innovatie 2023 gaat over duurzaamheid

PINO neemt je mee in het verduurzamen van events

Zo’n 500 NVM Businessleden kwamen 30 november bijeen in Circa Amsterdam. Het thema van de zevende editie van NVM Business Innovatie draaide om verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst. De uitkomst van deze bijeenkomst is duidelijke taal: vastgoedprofessionals moeten zich voorbereiden op de beprijzing van klimaatschade, de komst van een klimaatlabel en een CO2-belasting op vastgoed. Voor PINO past het thema als een jas. Maar wat graag vertellen wij opdrachtgevers over de mogelijkheden van duurzame events. We adviseerden NVM Business over de circulaire hotspot Circa Amsterdam. En in het podiumdesign voegden we veel natuurlijke, groene elementen toe om het thema te laden.

Jeroen Pauw, het vaste gezicht van NVM Business Innovatie, presenteerde samen met de nieuwe NVM Business-voorzitter Irene Flotman een strakke, dynamische en onderhoudende talkshow. Zij kregen een wisselende samenstelling van sprekers aan tafel. Allen gedreven groene koplopers in het vastgoed die de urgentie verhoogden met dringende oproepen aan hun branchegenoten.

Deelnemers kregen een inhoudelijk stevig programma voorgeschoteld, waarin de vastgoedsector zichzelf kritisch de maat nam. Als regisseur van NVM Business Innovatie 2023 was PINO verantwoordelijk voor de productievoorbereiding met locatie en techniek. Ook tijdens de uitvoer zorgden we ervoor dat alles vanaf de opbouw tot en met het vertrek van de laatste gasten soepel en gastvrij verliep.

Nieuwsgierig hoe wij jouw event kunnen verduurzamen?