IEX Beleggersdag 2024

Geslaagde 3e editie inspireert ruim 1.000 beleggers

Op 28 juni vulde het Spant! in Bussum zich met ruim 1.000 fanatieke beleggers voor de IEX Beleggersdag. De dag stond bol van inspirerende keynotes van top CEO’s, analisten en experts die de beste tips en nieuwste kennis op beleggersgebied deelden.

Voor onze PINO’s, Lies en Rogier, was dit al de derde editie. We kennen de wensen van de opdrachtgever dus goed en ook de mogelijkheden van het Spant! kunnen we dromen. Rogier bewaakte het hoofdprogramma met inspirerende sprekers als Hein Schumacher, CEO Unilever, en dagvoorzitter Jort Kelder. Lies zorgde ervoor dat het draaiboek strak werd gevolgd.  Ze laat niets aan het toeval over: keynotes op tijd laten starten, altijd voldoende catering aanbieden of sprekers ontvangen. Slechts drie voorbeelden van het ontzorgen van onze opdrachtgever.

Ondertussen scheen de zon en genoten de bezoekers tussen de keynotes door van een goede kop koffie op het balkon. Of ze liepen een rondje over de beursvloer om de verschillende stands langs te gaan. Genoeg ruimte om te netwerken dus. Met bomvolle sessies en positieve geluiden was de derde editie ook deze keer weer een waardevolle dag.

Organiseer een inspirerende dag voor jouw achterban. Wij nemen alle logistieke zaken uit handen!