NVM Business is ‘Alive & Kicking’

Innovatiecongres 2020

Op 26 november stond PINO voor de derde keer op rij achter de schermen van het NVM Business Innovatiecongres. Ditmaal geen volle Werkspoorkathedraal met vastgoedprofessionals, maar een livestream met 1.350 kijkers vanuit huis. Een bijzondere editie in coronajaar 2020 met als belangrijkste take-home message: Alive & Kicking. En die boodschap spatte van het scherm af.

Showregie tot in de puntjes

Onder leiding van presentator Jeroen Pauw deelden diverse tafelgasten inspirerende visies, innovatieve inzichten, actuele marktanalyses en strategische adviezen. Juist in deze buitengewone COVID-19-tijd draagt innovatiekracht bij aan de toekomstbestendigheid van commercieel vastgoed. De titel symboliseert dan ook de veerkracht van het afgelopen jaar. Jeroen Pauw wist als ervaren tv-presentator zijn tafelgasten sterk te interviewen; columnist Nico Dijkshoorn rondde het congres hilarisch af. Scherp, eerlijk en soms nét over het randje.

Aan PINO de uitdaging deze vierde editie van het NVM Business Innovatiecongres in goede banen te leiden. Van logistieke voorbereidingen met de locatie en techniek tot de volledige showregie: de uitzending was alive and kicking. Een complete productie van A tot Z waar alle deelnemende partijen trots op mogen zijn!