NVM Business Innovatiecongres

Topinnovaties in commercieel vastgoed

Op 8 november kwamen 700 leden en stakeholders uit het commercieel vastgoed samen in de Werkspoorkathedraal in Utrecht voor het tweede NVM Business Innovatiecongres. Hier kregen de leden een update over de nieuwste trends en ontwikkelingen maatschappijbreed en in het vakgebied van commercieel vastgoed. PINO voerde, in deze herontwikkelde congreslocatie, logistiek, facilitair en organisatorisch de regie over deze dag. Een nieuwe traditie is ontstaan: iedere 2e donderdag in november staat voor het NVM Business Innovatiecongres.

Vernieuwende denkers

In een volledig plenair programma nodigde dagvoorzitter, Jort Kelder, vijf vernieuwende denkers uit voor een gesprek op de bank. Wie zijn dat? Mediatycoon en oprichter van Startupbootcamp, Ruud Hendriks, ID&T-oprichter en onder andere mede-eigenaar van de wereldberoemde A’DAM Toren, Duncan Stutterheim, innovatief vastgoedontwikkelaar, Bas van Veggel, econoom en columnist, Mathijs Bouman en de CEO van Vastned, Taco de Groot. 

 

Zij kregen 12 topinnovaties in het commercieel vastgoed voorgelegd en gaven hun visie op o.m. succesvol transformeren, opzienbarende innovaties in Europese winkelstraten en de economische ontwikkelingen in binnen- en buitenland. Op een enorm LED-scherm van 18 meter breed kon het publiek het gesprek van dichtbij volgen. Nico Dijkshoorn verzorgde op zijn bekende manier de uitsmijter van de dag, waarin hij op humoristische wijze de ideeën en ontwikkelingen in een duidelijk perspectief wist te plaatsen.

Aan de slag met vernieuwende denkers?