IEX Beleggersdag

Mix van keynotes, expertpanels en breakouts

Vrijdag 1 juli was theater- en eventlocatie Spant! in Bussum de ontmoetingsplek voor de particuliere belegger. Circa 1.000 gevorderde en minder ervaren beleggers hadden een ticket gekocht voor de IEX Beleggersdag. Deze dag wordt georganiseerd door IEX Media en biedt deelnemers volop gelegenheid om veel kennis en inspiratie over beleggen op te doen. PINO dacht mee over de programmering, verzorgde de partnercommunicatie, nam de praktische organisatie uit handen en voerde regie over de beleggersdag.

Er was een keur aan interessante keynotesprekers aanwezig zoals Constantijn van Oranje (Special Envoy Techleap.nl) en bekende CEO’s en CFO’s van o.m. Ahold Delhaize, KPN en CM.com. De enthousiaste Sofie van den Enk leidde als dagvoorzitter het gesprek in goede banen. Het was een dag waarop kennis en inspiratie centraal stonden. Verschillende expertpanels deelden nieuwe beleggingsideeën en gaven concrete kooptips.

Binnen de actuele beleggingsthema’s kregen deelnemers nuttige take-aways van beursexperts, analisten en vakspecialisten. In verdiepende break-outsessies stipten zij de nieuwste ontwikkelingen in beleggersland aan. Op het beursplein konden deelnemers informatie inwinnen bij de stands van de partners van de IEX Beleggersdag.

Zoekt u een partner die organisatie en ticketing voor u uit handen kan nemen?