Het strand op met ERTMS

ERTMS Stranddag

Op dinsdag 31 augustus was het tijd voor het eerste echte live event in tijden. ProRail ging het strand op voor de ERTMS Stranddag, inclusief inhoudelijk programma en natuurlijk genoeg ruimte om elkaar te ontmoeten en bij te praten. PINO was ook aanwezig op het strand en leidde onder meer de coronaregistratie in goede banen.

Na meer dan een jaar thuiswerken was het voor de afdeling ERTMS eindelijk tijd om elkaar weer fysiek te ontmoeten. Met veel enthousiasme kwamen 125 ProRailers samen in Scheveningen bij Barbarossa Beach voor een dag vol inhoud, plezier en wederzien. De ProRailers werden ontvangen met lunch en een hartelijk welkom door de afdelingsdirectie. Een inspirerende keynote van topsportcoach, Francesco Wessels, over werkgeluk stond daarna op het programma. Hoe zorg je er juist nu voor dat je jezelf blijft motiveren en gelukkig bent in je werk? Hierna was het tijd voor wat actie. Op het strand konden de ProRailers onder meer powerkiten, volleyballen of beach golfen. Om de dag gezamenlijk af te sluiten stond er een goede borrel en heerlijke barbecue klaar.

Voor PINO was dit event het eerste echte live event na bijna anderhalf jaar volledig online. In de voorbereiding hebben wij meegedacht over het inhoudelijke programma en het programmadesign. Ook verzorgden wij het registratietraject en de deelnemerscommunicatie. In aanloop naar het event begeleidden we ook de coronaregistratie en het gebruik van de CoronaCheck-app, inclusief scannen van de QR-code op de dag zelf.

Elkaar weer veilig fysiek ontmoeten?