Connect Live 2022

Ondernemers-festival voor regio Utrecht

Jaarlijks organiseren Economic Board Utrecht (EBU) en ROM Utrecht Region het ondernemersfestival Connect Live. Een regionaal festival met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Op 14 juni kwamen meer dan 400 deelnemers bijeen in het NBC in Nieuwegein voor Connect Live. PINO dacht mee over de programmering van het festival en verzorgde de logistieke en facilitaire werkzaamheden voor de 30 standhouders en de sprekers van  de theaters en ronde tafelsessies.

Niet alleen luisteren, maar vooral ook participeren! Dat was het motto van Connect Live. Er was die middag volop gelegenheid voor de regionale ondernemers, overheden en kennisinstellingen om elkaar te ontmoeten en samen bij te dragen aan de ambitie van de Utrecht Region: gezond stedelijk leven in de regio! Zodat er samen slimmer wordt omgegaan met talent, digitalisering, duurzaamheid, innovatie en het aantrekken van subsidies. En daarmee de economische groei van de regio versnellen.

Er waren verschillende themapleinen ingericht: Earth, Life sciences & Health en Mediatech. Hier konden deelnemers zich laten inspireren door interviews, meet ups, sessies, discussietafels en op de ondernemersmarkt. Dagvoorzitter Kim Coppes leide het programma in goede banen en kreeg meerdere sprekers zoals Carlo van Lienden, Virginia Yanquilevich CEO van Dopper en de voorzitter van Economic Board Utrecht, Sharon Dijksma.

Op zoek naar een partner voor de organisatie van uw festival?