A Brand New Day

NVM Ledencongres

Een nieuw jaar, een nieuw begin, een nieuwe start met nieuwe kansen, nieuwe mensen, nieuwe ideeën en een nieuwe toekomst. A Brand New Day voor NVM. Op 20 januari trapten NVM-leden, medewerkers van de kantoren, bestuurders en oud-bestuurders samen het nieuwe jaar af tijdens het ledencongres in NBC Congrescentrum Nieuwegein. Ook dit jaar was er weer een spraakmakend programma, waarbij PINO zorgde voor de logistieke en facilitaire organisatie.

Samen zijn en samen werken, in een snel veranderende innovatieve wereld. Een uitdaging die in het hier en nu speelt. Welke trends in de wereld komen snel op ons af? Hoe gaan we innovatie in onze branche een duw in de goede richting geven? En welke ontwikkelingen hebben de NVM-deelnemingen op de agenda staan in 2020? 

Onder leiding van Humberto Tan gaven de sprekers antwoord op deze en vele andere vragen. Eén van de bijzondere inzichten van de dag? Niets is wat het lijkt. Illusionist Victor Mids wist de deelnemers flink te beïnvloeden met zijn psychologie en vingervlugheid. Wat blijkt, van zo’n MINDF*CK kun je veel leren voor de toekomst.

Ook met ons werken aan een innovatieve wereld?