Zoek het uit!

Zoek het uit! Congres 2020

Hoe kunnen we de samenwerking tussen de zorgpraktijk en de kennis en know how van de wetenschap bereiken? Daar draait het om bij het congres Zoek het uit! op 10 februari in het NBC Congrescentrum Nieuwegein. PINO verzorgde het registratieproces en was aanwezig op de dag.

Nog voordat het officiële programma begint, gaan de handjes in de lucht. De Granny Hip Hop Crew laat haar vetste moves zien en zet de toon van de dag met een hoop positieve energie. Hierna is het tijd voor verdieping. Want hoe kijken wetenschappers aan tegen de praktijk? En welke schatten aan kennis zitten er nog verborgen in de kleine zorgteams?

Onder leiding van dagvoorzitter Lennart Booij gaan de deelnemers aan de slag om ervoor te zorgen dat deze ontmoeting tussen praktijk en kennis geen toevallige ontmoeting blijft. De kennis stroomt en bruist: de diverse workshops bieden ruimte voor nieuwe kennis, kritische vragen en verrassende inzichten. Het congres Zoek het uit! bracht wetenschap en praktijk in de langdurige zorg een stap dichter bij elkaar.

Ook actief de dag beginnen?