Ontwikkelevent Veiligheidsregio Utrecht (VRU)

Vanaf binnenkomst was het voor de gasten één groot feest

December, de laatste koude wintermaand van het jaar. De maand die vaak voor velen in het teken staat van gezelligheid en samenzijn. Mensen kijken samen uit naar wat het nieuwe jaar zal brengen en nemen soms ook de tijd om terug te blikken op de successen van het afgelopen jaar.

Ook de Veiligheidsregio Utrecht (VRU) besloot het jaar feestelijk af te sluiten door alle medewerkers en vrijwilligers samen te brengen tijdens het Ontwikkelevent in het Spoorwegmuseum in Utrecht op 18 december. En, omdat we ook bij PINO houden van gezelligheid, was het een feestje om dit event te mogen organiseren.

Vanaf binnenkomst was het voor de gasten één groot feest. Het Spoorwegmuseum was feestelijk aangekleed, Trio King Fellows verwelkomde de gasten met hun muziek, er werd geschaatst en natuurlijk heerlijke oliebollen en appelbeignets geserveerd.

Elkaar ontmoeten en inspiratie opdoen, kon tijdens de vele inspiratiesessies gegeven door diverse sprekers. De onderwerpen van de sessies sloten goed aan bij de activiteiten van de VRU. Naast deze sessies was er ook tijd om elkaar te ontmoeten bij de XXL voetbaltafel of om samen de Blusrobot Brutus te bewonderen.

We maakten een plattegrond zodat iedereen moeiteloos hun feestelijke activiteit kon vinden, regelden een pendelservice naar de locatie en zorgden vanaf de start voor de registratie van de deelnemers. Projectmanager Sofie vertelde: ‘alle deelnemers en de klant gingen met een glimlach naar huis. Als ik dat zie, is voor mij het evenement geslaagd.’

Mogen wij u ontzorgen?