Het Zorg van de Zaak Sinterklaasfeest

Een betrokken en persoonlijke aanpak

80 kinderen, Bartho Braat als Sinterklaas en regenboogpieten; dat was het Zorg van de Zaak Sinterklaasfeest. Het bedrijfsgezondheidsnetwerk ontving op zondag 26 november haar medewerkers voor het grote kinderfeest in Van der Valk Utrecht. Samenkomen en plezier hebben; precies waar Zorg van de Zaak voor staat wat betreft een gezonde werkomgeving. Hoe vertaalden we dit doel voor de eigen medewerkers?

De traditie van Sinterklaas draait om geven en delen. Een gezellige pakjesavond, samen surprises knutselen of gedichten voor elkaar schrijven. Wanneer de Sint in het land is, komen we met zijn allen bij elkaar. Zorg van de Zaak speelt hier slim op in door haar medewerkers hartelijk te ontvangen voor een vermakelijke zondagmiddag. Vooral voor de kinderen van de medewerkers, maar stiekem genieten de ouders net zo hard. Zorg van de Zaak streeft naar vitale en betrokken teams op de werkvloer, met plezier en vertrouwen. Hoe brengt PINO dit streven, het traditionele feest en de families samen?

Dakdiploma verlopen
We zorgen voor enthousiasme onder de kinderen met de Grote Sintshow. We produceerden een Sinterklaasjournaal-drama op maat gemaakt voor Zorg van de Zaak. De Sint zijn dakdiploma was verlopen, dus uiteindelijk moest een van de regenboogpieten hem ternauwernood ophalen met de auto.

Vol verwachting en spanning zaten de kinderen te wachten op hun grote vriend, terwijl ze druk aan het knutselen waren. Een tekening voor Sinterklaas, kleien of een spelletje spelen. We verzorgden genoeg lekkers; pepernoten, banketstaven en cake in thema.

Eenmaal toen onze Sint op zijn stoel zat, was het tijd voor cadeaus. Samen met Zorg van de Zaak regelden we voor elk kind en gezin cadeaus. De pakjes waren op naam en Zorg van de Zaak schreef persoonlijke gedichtjes. Zo zorgden we voor betrokkenheid en een persoonlijke aanpak. Een belangrijk gevoel om je medewerkers mee te geven. Tenslotte mocht iedereen op de foto met de Sint en regenboogpieten (zelfs onze projectmanagers Rogier Mulder en Manou Vries). Een mooie afsluiting van een geslaagd feest. Met PINO’s expertise in zakelijke events, zijn 80 kinderen niet onze gebruikelijke doelgroep. Maar mensen samenbrengen is ons vak; dan maakt het niet uit wie de bezoekers zijn.

Mogen wij u ontzorgen?