Samen innoveren in de zorg

Netwerkevent van De Zorgacademie Midden-Brabant

Op 31 januari was de LocHal in Tilburg gevuld met ruim 80 deelnemers voor het inspirerende netwerkevent van De Zorgacademie Midden-Brabant van Transvorm. Medewerkers uit de zorg en zorgopleidingen kwamen samen om te praten over het thema ‘samen verder door innovatie’. Door middel van een plenaire discussie, interactieve sessies, een keynote en een netwerkborrel werd het relevante onderwerp binnen de zorg aangekaart.

Dagvoorzitter Tina Hoogstraaten opende het netwerkevent, waarna een plenaire discussie volgde over de medewerker van nu en de arbeidsmarkt van de toekomst. Het thema ‘samen verder door innovatie’ kwam ook terug in de interactieve sessies, met interessante onderwerpen als medewerkers betrekken bij innovatie en succesvolle transformaties. Het hoogtepunt van het programma was de keynote van Arno Folkerts, een populaire spreker in Nederland op het gebied van verandering en hoe mensen daarmee omgaan.

Het event werd uiteraard afgesloten met een netwerkborrel. Het netwerkevent leidde tot nieuwe contacten, meer kennis over innovaties bij andere relevante organisaties en frisse energie om met nieuwe projecten aan de slag te gaan. PINO droeg hieraan bij door de volledige organisatie op te pakken. Van de deelnemersregistratie tot de invulling van het programma en de uitvoer op de dag zelf.

Heeft u al een inspirerende netwerkborrel op de planning staan?