Puntjes op de ü met Ireen Wüst

Topsport NOORD Connect

De allereerste editie van Topsport NOORD Connect was een groot succes, met meer dan 170 aanmeldingen en de deelname van meer dan 100 bedrijven. Samen zorgden zij op 5 oktober voor een sterke verbinding tussen topsport en het bedrijfsleven in Noord-Nederland. En waar kan dit nu beter dan in het Abe Lenstra Stadion? PINO reisde met liefde naar Heerenveen.

We begonnen de middag met een gezellige lunch. De kans voor oude bekenden en nieuwe gezichten om elkaar te ontmoeten. Daarna opende dagvoorzitter en oud-wielrenster Marijn de Vries de dag: welk compliment geef jij je buur in de zaal? Ireen Wüst zette de puntjes op de ü met een indrukwekkende keynote over heel hard schaatsen, vallen, ook weer opstaan en – soms te hard – weer doorgaan.

Coach der coaches Jeroen Otter belde live in vanaf de TeamNL Leiders in Prestatie Conferentie XL op Papendal voor een inspirerend gesprek over het belang van vitaliteit.

Het panelgesprek met verschillende partners ging hier dieper op in: waarom is zitten het nieuwe roken? Cartoonist Gideon Borman vatte de dag scherp samen in een serie vers getekende cartoons.

PINO is trots om een bijdrage te leveren aan dit event van Topsport NOORD en Sportstad Heerenveen. In voorbereiding ondersteunde PINO bij de samenstelling van het programma, contact leggen met de partners en verdere logistieke voorbereiding. Op de dag zelf was PINO aanwezig om de gasten te ontvangen en het programma in goede banen te leiden.

Mogen wij u ontzorgen?