Première bedrijfsfilm: Iedereen sterker aan het werk

Met Zorg van de Zaak in de hoofdrol

Op vrijdagavond 31 maart was het zo ver: de lancering van de bedrijfsfilm van Zorg van de Zaak. Speciaal voor deze première was het Gooiland Theater in Hilversum afgehuurd. PINO was aanwezig om de première in goede banen te leiden en heeft een programma opgezet waardoor de lancering van de bedrijfsfilm een feestelijk moment was dat de aanwezigen niet snel vergeten.

Bij binnenkomst van de genodigden was de roze loper uitgelegd. Ze werden als echte filmsterren ontvangen door theaterportiers en paparazzi. De VIP reporters vroegen de genodigden het hemd van het lijf en fotografeerden erop los. De avond begint met een show van niemand minder dan Victor Mids. Victor Mids is vooral bekend als illusionist en brengt illusie en wetenschap op een unieke manier samen. Hierna was de première van de bedrijfsfilm ‘Iedereen sterker aan het werk’, waar iedereen naar heeft uitgekeken. Deze bedrijfsfilm is gemaakt om meer aandacht te vragen voor hun visie dat gelukkige en vitale medewerkers productiever zijn en beter presteren. Ze vragen daarbij aandacht voor een positief werkklimaat binnen organisaties.

Om de première van de bedrijfsfilm echt te vieren en de beleving zo optimaal mogelijk te maken, was alles in filmthema. Zo stond er in de ontvangsthal een champagnetoren. En wat is een film zonder popcorn? Er stond een popcornmachine klaar waar je uit drie verschillende smaken popcorn kon kiezen, er was een snoepkraam en een groentetuin met groentes voor wie een gezonde snack wilde. Bij de cocktailbar met filmcocktails haalde je heerlijke cocktails en mocktails. Tijdens de avond verzorgden King Fellow Trio en Danspaleis van Kooten spectaculaire optredens. Voorafgaand en tijdens de première was PINO de verbindende schakel tussen alle betrokken partijen en leveranciers. Een mooie uitdaging, en samen hebben we een feestelijke première neergezet!

Bent u op zoek naar hulp bij het organiseren van een feestelijke bijeenkomst?