Inspiratieweek ‘Jeugdhulp. Alles in het werk’

Live en online event

Van 20 t/m 24 juni vond de Inspiratieweek van het landelijke programma ‘Jeugdhulp. Alles in het werk’ plaats. Een week georganiseerd door en voor iedereen die professioneel gezien te maken heeft met jeugdhulp. Door het hele land werden fysieke bijeenkomsten én online sessies georganiseerd. Op dinsdag 21 juni was er een live ontmoetingsdag in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

De live ontmoetingsdag was een mooie, inspirerende dag met talks van o.a. zorgprofeet en inspirator Jos de Blok, diverse workshops en een humoristische en pakkende afsluiting door More Balls Than Most. Tussen (en zelfs in) de treinen konden deelnemers doen, ervaren, ontmoeten, delen, verbinden en ontdekken. De sessies werden inhoudelijk geïnitieerd en georganiseerd door professionals uit het werkveld.

PINO ondersteunde bij de praktische en organisatorische kant van dit evenement. Dit betekent dat PINO de deelnemersregistratie en -communicatie uit handen nam, adviseerde bij de opstelling van het programma en sprekers en de locatie begeleidde.

Wilt u een week vol inspiratie organiseren?