Innovation Expo 2018

Global challenges, Dutch solutions

Innovaties verder brengen, doorbraken realiseren en hiermee bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen waar we in ons land én in de wereld voor staan. Dat is de ambitie van de Innovation Expo (IE). Op 4 oktober kwam innovatief Nederland bijeen voor de IE2018 in Rotterdam. Het terrein van de RDM Onderzeebootloods werd omgevormd tot één groot Living Lab. Ruim 200 exposanten, 100 sessies en 8 spraakmakende keynotes maakten de IE2018 compleet. Alle zintuigen van de ruim 5.000 bezoekers werden deze dag blootgesteld aan dé innovaties die bijdragen aan het veilig, leefbaar en bereikbaar houden van ons land.

Event Consortium

Ook deze zevende editie van de IE2018 werkten vijf evenementenbureaus, het Event Consortium, ruim een jaar lang samen om dit toonaangevende (inter)nationaal event van formaat te organiseren. Het Event Consortium werd vertegenwoordigd door de evenementenbureaus (S.V.P. Sfeerbeheer, PINO Communicatie Evenementen Congressen, LiveHouse Strategic Events, Obsession Evenementen & Communicatie en Team van Maanen Live Communicatie). Zij stonden samen garant voor wederom een ongekend succes van IE2018.

Innovation Expo is een initiatief van de overheid en biedt een podium aan bedrijven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden om innovaties voor het voetlicht van een breed nationaal en internationaal publiek te brengen en het afsluiten van concrete deals. Het is een dag in het teken van ontmoetingen, het vinden innovatieve oplossingen voor hedendaagse uitdagingen. Het Event Consortium werkte intensief samen met het Projectteam om het strategisch concept te vertalen naar een creatief beursconcept waar innovatie, experience en de ontmoeting van de ruim 5.000 bezoekers, 200 exposanten en vele initiatiefnemers centraal stond.

Op zoek naar een podium voor uw innovaties?