Innovation Expo 2016

Geroemd door Mark Rutte

De Innovation Expo in Amsterdam heeft met ruim 5.500 bezoekers, waaronder 38 ministers van Milieu en Transport uit de gehele EU, ons land internationaal op de kaart gezet als innovatieve hotspot. In opdracht van de ministeries van Infrastructuur en Milieu, Economische Zaken en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties hebben vijf evenementenbureaus, waaronder PINO, gezamenlijk een ongekende prestatie neergezet. Mark Rutte sprak vol lof over het evenement: “Het brengt alles bij elkaar op het gebied van duurzame innovaties, het is internationaal én het is informeel. Niet stijf of deftig, maar heel praktisch. Een groot verschil met dit soort expo’s in andere landen.”

Jezelf uitdagen

PINO was verantwoordelijk voor de registratie en begeleiding van bezoekers en participanten. Ruim 200 participanten zijn tijdens de Expo op hun wenken bediend en volledig ontzorgd. Drie dagen lang hebben de medewerkers van PINO gebivakkeerd op het evenemententerrein in Amsterdam om te kunnen anticiperen op alle vragen en wensen van de participanten.

Tijdens het organisatieproces heeft PINO zichzelf telkens weer uitgedaagd om processen te versnellen, buiten de gebaande paden te denken en slimme oplossingen te vinden.

Een terugblik op de Innovation Expo 2016:

 

Mogen wij uw rode draad bewaken?